Everwhat productions osti ölövi productionsin

 

Oulussa on millä kehuskella

 

EverWhat Productions -tuotantoyhtiön omistava oululainen Whatevergroup on ostanut niinikään oululaisen Ölövi Productions -tuotantoyhtiön koko liiketoiminnan. Elokuvakäsikirjoittaja ja -ohjaaja Aleksi Purasen aiemmin omistaman Ölövi Productionsin kehittämät TV- ja elokuvakonseptit ja niiden kehittäminen siirtyivät kokonaisuudessaan Ferdie! Ja Flippie's Cookbook TV-sarjoista tunnetun EverWhat Productionsin alle. Aleksi Puranen jatkaa töitä EWP:n kanssa kehittäen kansainväliseen menestykseen tähtääviä TV- ja elokuvatuotantoja. Kaupan seurauksena Aleksi Puranen liittyi myös Whatevergroupin hallitukseen ja on niin ollen vahvasti mukana luotsaamassa tuotantoyhtiön toimintaa eteenpäin.

 

“Olen todella iloinen uudesta järjestelystä! Minusta on loistavaa päästä kehittämään toimintaa yhdessä EWP:n Anttien kanssa. Uskon, että yhdessä meillä on vain taivas rajana.” Aleksi toteaa. Myös Whatevergroupin Antti Kaarlela ja Antti Kairakari ovat innostuneita yhteisestä tulevaisuudesta. “Meillä on nyt todella hieno ydintiimi kasassa. Tällä on hyvä jatkaa taivaiden tavoittelua.” Kairakari toteaa iloisesti. ”Ja nyt on taas Oulu entistä parempi paikka olla ja elää” jatkaa Kaarlela.

 

Kaupan kautta EverWhat Productions pystyy vastaamaan entistä paremmin tuotantopalvelutöihin muille toimijoille, kuten pohjoiseen kuvaamaan tuleville tuotantoyhtiölle ja mainostoimistoille. Yhdistymisen kautta EWP vahvistaa myös jo ennestään vahvaa omien immateriaalioikeuksiensa kehittämislinjaa.